Kostil Danila rendezésében az Umbrella produkciójaként készült el az ITSH számára az első magyar, a Robotzsaru és az Avatar házasságából készült vírusfilm, műveltebbek természetesen Frankenstein parafrázisként is értelmezhetik. A látványvilág kissé hajaz Michel Gondry műveire, és kerüli a hitech látványt, joggal, hiszen Magyarszágon jóval gyakoribbak az elsárgult böhöm monitorok és a hagyományos tápok, mint a reklámokban általában előforduló, csillogó-villogó Macek. Arról már nem is beszélve, hogy ki ne látott volna ápolatlan hajú rendszergazdát, aki ideje nagy részét monitorok erdejében tölti.

A film hagyományos technikával készült, csak a robot mozgását oldották meg Danila egyik kedvencével, a stoptrükkanimációval. A látvány így elég vegyes lett (a piknik műteremben, az autópálya greenbox technikával készült - utóbbiről nemsokára bővebben is írunk), de hát ezért vírusfilm, itt mindent szabad - hálistennek, nem is érződik a reklámfilmekre jellemző rohanós feszesség, a történetet viszonylag kényelmes tempóban meséli el, lehet gyönyörködni a látványban, a zene pedig telitalálat.

Az ötlet a Pro-Ducatio kommunikációs ügynökségé volt, a Control Your Life kampány pedig az ITSH toborzó tevékenységét kívánja erősíteni: azon szolgáltatását népszerűsíti, amely megpróbálja az it-szektorban dolgozó vagy épp elkallódó, ám tehetséges munkavállalóknak megüzenni: ha van tudás, van hol kamatoztatni.

Rendező: Kostil Danila; operatőr: Garay Gábor; art dept.: Kolin Collective; ügynökség: Pro-Ducatio; filmgyártó: Umbrella; utómunka: Umbrella.